Horoskooppimerkki Oinas

Uskonko vai en??? Siinä on vähän suurempi ongelma. Monet tutut kysyvät, mikä on horoskooppimerkkini ja alkavat selittähmän luontheenpiirtheitäni. Ovat kyllä ussein erehtyhneet. Eivät he tunne minua, millainen olen, mitä tunnen. Olen itteki erehtyväinen ja niin ovat hekin. Ja en usko. 

Ko lukkee, mitä kirjotethan minun merkistäni, niin en ole sammaa mieltä. Jotkut osuvat kohahleen. Niin miehän olen merkiltäni oinas ja siitä sanothan, että oihnaat ovat itsevarmoja. Mie en ole tippaakhan enkä halua olla myöskhän johtava persoona. Olen mieluummin takarivin taneli. Mie olen hirveän ujo tuntemattomien seurassa ja vaatimaton enkä taho saaha sanaa suustani, alan änkyttähmän. Kukkahoroskoopissa mie olen leskenlehti. Kuvahaun tulos haulle kukkahoroskoopit

9 Star Ki horoskooppi: Numero 4, Vihreä Puu Tähti

Horoskooppi 9 Star Ki - Sun

Vuodet: 1915, 1924, 1933, 1942, 1951, 1960, 1969, 1978, 1987, 1996, 2005, 2014
Symboli: sun - tuuli (lempeä)
Tuulen symbolin kaksi ylintä, yhtenäistä yang-viivaa kuvaavat varmuutta ja pitkäjänteisyyttä. Alin yin-viiva viittaa luonteen lempeyteen, joka tarvitsee tukea juuristaan. Tuulen energia on vähittäistä, joustavaa ja läpäisevää. Vienosta kesän tuulahduksesta hurjimpiin hurrikaaneihin, tuuli muuttaa olomuotoaan hiljaisesti ja nopeasti. Tämä piirre kuvaakin hyvin merkin alla syntyneitä, koska he aavistavat nopeasti toisten ihmisten tunteet. Herkkyys yhdistettynä kuuntelemisen taitoon tekee heistä luotettavia ystäviä vaikka tuulen elementti saa heidät usein muuttamaan mieltään ja elämänsä suuntaa. Vihreä Puu Tähti imee helposti vaikutteita muista ihmisistä ja oman itsevarmuuden kehittäminen ja keskittäminen ovat avainasemassa hänen elämässään esimerkiksi Tai Chin, joogan tai Chi Kungin avulla.

Afrikkalainen horoskooppi: Pieni ystävällisyys 5.4.-4.5.

Huomaavaisuus kylää kohtaan lisää voimaa koko yhteisössä. Siementen kylväminen, karjan paimennus, lapsista huolehtiminen, kaikki nämä saavat yhteisön toimimaan rauhallisena ryhmänä. Ihmiset, jotka ovat syntyneet Pienen ystävällisyyden merkissä, omaavat vahvan kyvyn toimia yhteisön ja ryhmän välillä. He ovat rauhantekijöitä saaden ihmiset, joilla on vastakkaisia mielipiteitä, yhdistymään ja työskentelemään kohti yhteisiä päämääriä. Pienen ystävällisyyden ihmiset eivät ole johtajia, mutta toiset seuraavat heidän esimerkkiään elämässä.

Druidien puuhoroskooppi: Pihlaja 1.4.-10.4. & 4.10.-13.10.

Laatu: maskuliininen
Elementti: tuli
Onnenkivi: Rodokrosiitti, yhdistää ihmisiä.
Herkkä Pihlaja on charmikas, iloinen ja lahjakas. Pihlaja merkin alla syntyneellä on hyvä maku, taiteellista silmää ja hän rakastaa elämää. Pihlaja pitää huomion kohteena olemisesta ja on myös hyvää seuraa mitä erilaisimmissa olosuhteissa. Tunteellisena, intohimoisena ja levottomana ihmisenä Pihlajalle tuottaa anteeksiantaminen joskus vaikeuksia. Vaikka hän on itsenäinen, saattaa hän myös joskus asettaa itsensä riippuvaiseen asemaan.
Tunnuslause: Henkilökohtainen turhamaisuus on hyväksi, jos se motivoi meitä pysymään kunnossa.

Enkelihoroskooppi: Enkeli Machidiel - Oinas

Horoskooppimerkki Oinaan enkeli Machidiel

Machidiel (Melkejal, Malchidiel) on majesteettinen siivekäs ja tähtimerkki oinaan voimakas astraaliopas, jonka opettavaiset ja parantavat energiat kesyttävät sopivassa suhteessa oinaan tahdonvoimaista persoonallisuutta. Machidiel on myös erittäin lahjakas ohjaamaan ihmistä kohti suurempaa hyvyyttä, hän kasvattaa tasapainoa ja tyyneyttä elämässä. Machidielilla on siten pehmentävä vaikutus oinaan matkalla kohti tavoiteltua valaistumista.

Tuoksuvinkki: Hedelmäinen kukkasekoitus jasmiinia, ruusua, persikkaa, kirsikkaa ja muita marjoja.

Kiinalainen horoskooppi Jänis

Vuodet/elementit: 1927 - tuli, 1939 - maa, 1951 - metalli, 1963 - vesi, 1975 - puu, 1987 - tuli, 1999 - maa, 2011 - metalli, 2023 - vesi
Kuvaus: Jäniksen merkin alla syntynyt on ulkoiselta olemukseltaan harmoninen, suojelee järkähtämättä läheisiään ja omaa diplomaattisen neuvottelijan kyvyt. Älykkään Jäniksen muita ominaisuuksia ovat ahkeruus, järjestelykyky, mukavuudenhalu sekä tietojen ja taitojen kehittäminen. Rakkaudessa hän on tahdikas kumppani, tunteellinen rakastettu ja järjestystä kaipaava koti-ihminen.

Kiinalainen horoskooppimerkki Jänis

Polaarisuus: Yin.

Onnenväri: Vedenvihreä.

Tuoksu: Patsuli, myski.

Maku: Makea ja hapan.

Onnenkivi: Helmi yhdistetään puhtauteen ja puhdistumiseen, viattomuuteen sekä feminiiniseen puoleemme. Kiinassa helmiä annetaan naimattomille naisille sielunkumppanin löytämiseksi.Vuoden 2015 parhaat kuukaudet: Huhtikuu, heinäkuu, syyskuu, marraskuu ja joulukuu.
Onnennumerot vuonna 2015: 19, 22, 28, 35, 42, 47.
Vuoden 2015 tavoite: Suurempi itseluottamus ja vahva asenne.

Native American horoskooppi: Sammakoiden paluu Kuu 20.4.-20.5.

Native American horoskooppi - Majava

Toteemieläin: Majava.
Klaani: Kilpikonnaklaani.
Puut ovat kukoistuksessaan, sammakot kutevat ja kurnuttavat veden virratessa runsaana koskissa sekä putouksissa. Kuukauden elementti maa tulen kanssa sekä mineraalit jaspis, krysokolla ja berylli yhdistävät parantavan voimansa kuukauden toteemieläimessä majavassa, joka elää sekä maalla että vedessä. Majava viihtyy hitaissa vesistöissä, joissa se voi padota veden ja rakentaa hiljaista kunnioitusta herättävän suuren pesänsä, johon mahtuu jopa 10-14 majavaa asustamaan. Majavat eivät yleensä ääntele, ne saattavat satunnaisesti "haukkua" tai sihistä, mutta oman pesänsä rauhassa ne naukuvat pehmeästi pariuduttuaan koko elämän kestävään suhteeseen. Majavavanhemmat ovatkin helliä kasvattajia, jotka huolehtivat jälkikasvustaan jopa pari vuotta.

http://www.energiakeskus.com/